Από το Blogger.

AD (728x60)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

AD (728x90)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εγγραφη στο Newsletter

Τα Βήματα


1. Εφόσον το έργο σας είναι ολοκληρωμένο ή βρίσκεται υπό ολοκλήρωση, επικοινωνείτε με το mystory.gr και μας ενημερώνετε για κάποια βασικά χαρακτηριστικά (τι είδος είναι, τι μέγεθος έχει, σε τι μορφή έχει δημιουργηθεί). Επίσης μας αναφέρετε το Εκδοτικό Πακέτο που σας ενδιαφέρει -εφόσον έχετε επιλέξει κάποιο.

2. Σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας, για το τι ακριβώς κάνουμε και βρίσκουμε από κοινού τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε το βιβλίο σας να αποκτήσει σάρκα και οστά. Άμεσα, ποιοτικά και με γρήγορη απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανήσετε.

3. Μας παραδίδετε το χειρόγραφο ή τα ηλεκτρονικά αρχεία του βιβλίου σας. Για τη δική σας ασφάλεια, πριν στείλετε οπουδήποτε το έργο σας θα ήταν καλό να το κατοχυρώσετε (κατά προτίμηση σε συμβολαιογράφο).

4. Έμπειροι φιλόλογοι και επιμελητές αξιολογούν το έργο σας και κάνουν τις τελικές προτάσεις, αν χρειάζεται. Καταλήγουμε στις ενέργειες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και βγάζουμε το τελικό κοστολόγιο του βιβλίου. Το κόστος κάθε βιβλίου επηρεάζεται από τον αριθμό σελίδων, τον αριθμό αντιτύπων, το είδος εξωφύλλου, τα χρώματα και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν για την προώθησή του.

5. Υπογράφουμε την πρόταση συνεργασίας και το ατελιέ μας ξεκινάει τον σχεδιασμό.

6. Σας αποστέλλεται ηλεκτρονικό αντίγραφο καθώς και παραλλαγές εξώφυλλων για να επιλέξετε.  Αφού ελέγξετε το σύνολο του βιβλίου δίνετε την τελική έγκριση για να αρχίσει η εκτύπωση.

7. Πραγματοποιείται η εκτύπωση και βιβλιοδεσία του έργου σας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Οι άνθρωποι μας παρακολουθούν την όλη διαδικασία.

8. Τυπωθήτω! Παραλαμβάνετε τα αντίτυπα του βιβλίου σας, ακριβώς όπως έχει συμφωνηθεί.

9. Σε συνεργασία με τον συγγραφέα (τίτλος που και τυπικά πλέον αναφέρεται σε εσάς), αποστέλλουμε τα δελτία τύπου, στέλνουμε ενημερώσεις σε όλους τους φορείς και κάνουμε τις απαραίτητες αναρτήσεις στο site μας και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

10. Εφόσον μας ζητηθεί οργανώνουμε τις πρώτες εκδηλώσεις- βιβλιοπαρουσιάσεις σε κεντρικά σημεία για την προώθηση του έργου σας, σας φέρνουμε σε επαφή με βιβλιοπωλεία και σας παρέχουμε διαφημιστικές καταχωρήσεις σε περιοδικά πανελλαδικής εμβέλειας. Άμεσα και οικονομικά το μήνυμά σας φτάνει σε χιλιάδες υποψήφιους αναγνώστες...


 

© 2014 Copyright myStory: Τα Βήματα All Rights Reserved. | Designed And Developed By Distributed by Kaizentemplate.